EUR (€) (NL)
  • Klantbeoordelingen 8.2 / 10
 • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

Auto huren Flensburg

Zoek, vergelijk & boek!

Voer plaats of luchthavencode in
- dagen
Waarom bij ons reserveren?
 • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • Al 500.000+ boekingen Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
 • 24000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Auto huren Flensburg

Een auto huren in Flensburg gaat gemakkelijk, snel en overzichtelijk via AutoHuren.be. Wij tonen de voordeligste keuzes uit het brede autohuur aanbod in 125 landen & 17.000 locaties wereldwijd. Wij bieden een all-inclusive huurauto in Flensburg, tegen de laagste prijs en gegarandeerd de beste service!

Autoverhuurbedrijven in Flensburg

Hieronder staan de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Flensburg. Vergelijk met één zoekopdracht alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven.

 • Avis

  8.8 (6194)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Buchbinder

  8.2 (558)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Europcar

  8.2 (8418)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Flizzr

  8.1 (321)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Enterprise

  7.9 (2032)
  Geen tarieven beschikbaar
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (761)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Sixt

  7.3 (3514)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Hertz

  6.2 (7097)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Dollar Rent a Car

  9.4 (4522)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Geen tarieven beschikbaar
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3621)
  Geen tarieven beschikbaar

Autoverhuurders in en rond Flensburg

 

Autoverhuur locaties in Flensburg

AutoHuren.be Flensburg vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Europastraße 7
Liebigstr 6

Informatie over Flensburg

Flensburg ligt in het uiterste noorden van Duitsland, bij de Deense grens. Die ligging is de grootste inkomstenbron voor de stad: veel Denen steken de grens over omdat in Duitsland veel artikelen goedkoper zijn dan in Denemarken. Er zijn dan ook grote winkelcentra in Flensburg. Naast de winkels in het voetgangersgebied in het centrum zijn er grote winkelcentra buiten de stad: Fördepark, Poetsch, Scandinavien Park en Citti Park.

Maar Flensburg is niet alleen maar winkelen, er is nog wel iets meer te zien en te beleven in deze stad. Zo heeft Flensburg niet minder dan twintig kerken. Een daarvan is de Pfarrkirche St. Marien ‘schmerzhafte Mutter’ die in 1899 werd gebouwd. Dit is een rooms-katholieke kerk, de andere Kirche St. Marien is Lutheraans. Over die laatste kerk is een leuke anekdote. Toen de kerk in aanbouw was, aan het begin van de achttiende eeuw, verzette een buurman – koopman Thomsen – zich tegen de klokkentoren. Hij had geen zin in het geluid van beierende klokken vlak naast zijn deur. Hij kreeg de toenmalige koning Christian Friedrich IV aan zijn zijde en de bouw werd stilgelegd. Pas nadat zowel de koopman als de koopman dood waren, kon de bouw van de klokkentoren worden hervat.

Flensburg is een maritieme stad en die verbondenheid met het water ervaart u het beste door een tocht te maken met een van de veer- en rondvaartboten. Het leukste is een tocht met de meer dan honderd jaar oude salonstoomboot Alexandria. Er zijn geregeld afvaarten voor tochten die anderhalf uur duren. Bij de haven staat de Museumswerft (Museumwerf) waar oude schepen staan tentoongesteld. Ook worden oude schepen er in oude luister gerestaureerd. Overigens is dit niet alleen een kijkmuseum, er zijn workshops voor kinderen en volwassenen om meer te weten te komen over wat er komt kijken bij het restaureren van historische schepen.

De geschiedenis van Flensburg (waaronder het maritieme verleden van de stad) wordt belicht in Museumsberg Flensburg, dat – zoals de naam al aangeeft – op een heuvel ligt in het centrum van de stad. Op vrijdagen is de toegang gratis. Altijd gratis is het Naturwissenschaftliches Museum und Eiszeit-Haus. Leuk voor kinderen, die er zelf experimenten kunnen uitvoeren, is het interactieve wetenschapsmuseum Phänomenta.

In en rondom Flensburg

Ongeveer 6 kilometer ten noordoosten van Flensburg staat een indrukwekkend kasteel, Schloss Glucksburg. De witte burcht is het grootste waterkasteel van Duitsland en was het onderkomen van de graven van Schleswig-Holstein (en ook enige tijd van het Deense koningshuis). Het werd in de zestiende eeuw gebouwd op de plek waar een klooster stond. Delen van dat klooster werden gebruikt voor de fundering van het kasteel. In het interieur vallen de Hollandse wandtapijten en het fraaie stucwerk van de plafonds op. Let ook op het wapen boven de ingang met de letters GGGMF, wat staat voor ‘Gott Gebe Glück Mit Frieden’ (God Geeft Geluk en Vrijheid).

Parkeren

Aangezien Flensburg zich richt op Denen die in de stad komen winkelen is er geen gebrek aan parkeergelegenheid. Rond het centrum zijn grote parkeerterreinen en -garages waar u uw huurauto kunt stallen.

Luchthaven

De luchthaven Flensburg-Schäferhaus ligt ten westen van de stad. Vanuit het centrum van de stad is het vliegveld met een huurauto gemakkelijk bereikbaar. U volgt allereerst de Westerallee of de Marienallee. Beide straten sluiten aan op de weg Am Friedenshügel die naar de luchthaven voert. De route staat duidelijk op borden aangegeven.

 1. Home
 2. Autohuur Flensburg