Auto huren Parijs Charles De Gaulle Airport

Voer plaats of luchthavencode in
Laagsteprijsgarantie
Kosteloos annuleren
Uw partner sinds 2004

Autohuur Parijs Charles De Gaulle Airport

  1. Home
  2. Autohuur Parijs
  3. Paris Charles De Gaulle Airport

AutoHuren.be vergelijkt de prijzen van bekende aanbieders van autoverhuur in Frankrijk, onder andere op de volgende locatie: Parijs Charles De Gaulle Airport

Informatie over Parijs Charles De Gaulle Airport

Paris-Charles de Gaulle Airport wordt ook wel Roissy Airport genoemd en is de belangrijkste luchthaven van Parijs. Het is ook de drukste luchthaven van Europa. In het Frans luidt de naam AĆ©roport Paris-Charles de Gaulle. Een Iraanse man woonde achttien jaar (van 1988 tot 2006) in de terminal van de luchthaven, nadat hij zijn identiteitspapieren had verloren. Deze man is de inspiratie geweest voor de film The Terminal van Steven Spielberg.

De grootste luchthaven van Parijs wordt in de luchtvaartindustrie aangeduid met de IATA code CDG, de ICAO code is LFPG. Volgens het artikel op Wikipedia over Paris-Charles de Gaulle Airport heeft de luchthaven vier start- en landingsbanen.

Op het moment van schrijven zijn er zes autoverhuur bedrijven die een kantoor hebben op de Parijse luchthaven Charles de Gaulle: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt.

De officiƫle website van het vliegveld is te vinden via het volgende adres: Paris-Charles de Gaulle Airport